Waar wij goed in zijn

Diensten

Bij De WP Boer zijn we gespecialiseerd in de techniek achter websites. Alle vragen kunnen wij beantwoorden. Hierdoor kun jij verder met het runnen van je business. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maatwerk webshop

Door ons analytisch en strategisch vermogen bouwen wij een gehele webshop op maat. Het eindresultaat is impactvolle website vol mogelijkheden om door te groeien. Ons ontwikkelingsproces begint met een grondige analyse van de behoeften en wensen van alle stakeholders. Wij creëren een intuïtieve gebruikerservaring die browsen en winkelen aangenaam en eenvoudig maakt. Onze ervaring en opgedane kennis nemen wij mee om een echte beleving te creëren die jullie conversies verhogen.

WooCommerce Specialist

Wanneer de webshop de levensader van je bedrijf is, dan is het belangrijk om hier specialistisch mee om te gaan. Als WooCommerce specialist ondersteunen we je op alle vlakken. Ons team van ervaren webontwikkelaars en consultants zijn bekend met de nieuwste technologieën, trends en technieken in de industrie. Wij zorgen ervoor dat uw WooCommerce webshop soepel draait, perfect ontworpen is en alle functies heeft die je nodig hebt voor een succesvolle online business.

Ecommerce Coach

Van het meedenken in omzetgroei tot het inzichtelijk maken van groei kansen: wij bieden onze klanten kennis en inspiratie via coachingssessies. Ons team bestaat uit experts met een uitgebreide kennis in de sector, die er alles aan doen om onze cliënten te helpen hun doelen te bereiken. Wij bieden operationeel advies en ondersteuning bij het ontwikkelen van strategieën voor groei en succes. Door het analyseren van de markt en het leren begrijpen van klantbehoeften en trends, zijn wij altijd bezig met optimaliseren. Tijdens een sessie geven we je handvatten waardoor je kunt werken aan een optimalisatiestrategie.

Zijn jullie klaar voor echte resultaten?

Plan een kennismaking om jullie unieke situatie met ons te bespreken. Met onze 10+ jaar ervaring ondersteunen wij jullie op technisch en strategisch gebied.