Diensten

Wij staan je op zoveel mogelijk facetten bij.
De WP boer webshop
Webshops

Wil jij zelf in beheer zijn van je webshop? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw webshop wordt opgeleverd in WooCommerce waardoor jij heel eenvoudig zelf in beheer blijft.

De WP Boer website ontwerpen
Websites

Van een visite kaartje tot een complete lead generator. Websites hebben verschillende toepassingen en wij kunnen ze allemaal. Één ding is zeker: je hebt een website nodig!

De WP Boer maatwerk
Maatwerk

Voor de ondernemer die een stap verder wilt gaan bieden wij maatwerk aan. Hierbij wordt jouw website/webshop/platform vanaf het begin af aan op maat gemaakt.

De WP Boer performance
Performance

Wordpress websites kunnen traag zijn.  Wij optimaliseren je website voor Google, GTMetrix en natuurlijk al jou bezoekers. Wanneer wij klaar zijn is je website zo snel als een raket!

De WP Boer Managed Hosting
Onderhoud

Wij monitoren jouw website op hackers, malware en uptime. Wanneer er daar iets mis gaat dan reageren wij direct. Van het weer online krijgen van je website tot het opschonen van malafide bestanden.

De WP Boer Website en webshop onderhoud
Hosting

Wanneer jij het optimale uit jouw WordPress website wilt halen, dan is hosting een cruciale factor. Bij ons wordt jouw website gehost bij Google, AWS of VULTR. De keuze is aan jou!

Op zoek naar een partij die mee denkt?