De Ecommerce coach waar je op kunt bouwen

Met meer dan 10 jaar ervaring in het e-commerce landschap, hebben we alle kennis en ervaring om een goedwerkende webshop op te zetten. Als e-commerce coach kunnen we je helpen bij thema's als winstgevendheid, schaalbaarheid en natuurlijk alle technische aspecten rondom webshops.

Ecommerce coach om strategie mee te bepalen

Als e-commerce ondernemer kan het helpen om een klankbord te hebben waar je bepaalde zaken mee kunt bespreken. Wanneer je vastloopt bij bepaalde onderwerpen, dan kan het inschakelen van een externe e-commerce coach helpen om het proces van ontwikkeling te versnellen.

Een e-commerce coach is de uitkomst voor ondernemers en bedrijven met een webshop die niet alle benodigde kennis in huis hebben. Het inwinnen van advies bij De WP Boer hoeft niet alleen over het technische aspect te gaan. De afgelopen tien jaar hebben we veel bedrijven zien groeien, maar hebben we ook de andere kant van ondernemerschap gezien. Door deze ervaringen hebben we geleerd wat je in bepaalde situaties wel en niet moet doen.

E-commerce coach bij het kiezen van een nieuw platform

Als je webshop steeds langzamer wordt of je meer functionalisten nodig hebt dan met je huidige platform mogelijk zijn, dan is het waarschijnlijk tijd voor replatforming. Replatforming is het overstappen naar een nieuw platform, waarbij je je huidige setup vervangt voor een compleet nieuwe set van systemen. Hierdoor speel je in op veranderende behoeften en profiteer je van moderne technieken en schaalbaarheid.

Bij het kiezen van een juist platform is het belangrijk om de juiste dingen te doen. Zo is de investering in een nieuw platform prijzig en wil je ervoor zorgen dat het nieuwe platform aansluit bij de behoeften van nu, maar ook bij de behoeften van jouw bedrijf over 5 jaar.

Als e-commerce coach hebben we gewerkt met veel verschillende platformen en kunnen we je uitstekend helpen bij het in kaart brengen van de behoeften van je webshop.

Invited You

Invited You is een bedrijf dat een professionele WordPress website voor jouw bruiloft, particuliere of zakelijke event maakt. Via een persoonlijk online portaal kunnen er updates over het event verstuurd worden. Invited You kwam bij De WP Boer met het vraagstuk of verschillende processen op de website geautomatiseerd konden worden. Zo kan de productie opgeschaald worden.

E-commerce business coach die jou helpt bij groei

De WP Boer is een betrouwbaar en sterk IT-bedrijf gespecialiseerd in het realiseren van websites die razendsnel zijn. In combinatie met onze strategische en analytische kennis zorgen we ervoor dat jouw e-commerce plaatje compleet is. Het eindresultaat? Een winstgevende webshop waarmee jij zonder enige stress of zorgen mee in staat bent om vermogen mee op te bouwen.

Samenwerken met ons betekent constant vooruitstreven en werken aan doelen. Jij bent al druk genoeg, dus wij nemen de technische zaken uit handen. Als E-commerce coach weten we wat we doen en behalen we resultaat. Daar profiteer jij van.

Zijn jullie klaar voor echte resultaten?

Plan een kennismaking om jullie unieke situatie met ons te bespreken. Met onze 10+ jaar ervaring ondersteunen wij jullie op technisch en strategisch gebied.

Veelgestelde vragen over een E-commerce coachingstraject

Met meer dan tien jaar ervaring in het vak kunnen we je helpen bij alle vraagstukken rondom E-commerce. Bekijk hier de vragen die wij het vaakst terug horen.

Een E-commerce coach geeft je handvaten waaraan jij jouw bedrijf kan inrichten. Het runnen van een succesvolle webshop is meer dan het online zetten van producten. Wij kunnen je adviseren op het gebied van winstgevendheid, schaalbaarheid en het juist inrichten van bepaalde werkprocessen om het werk effici├źnter te maken. Daarnaast hebben wij kennis van verschillende tools en beschikken we over een breed netwerk met experts waar we je aan voor kunnen stellen.

Van origine zijn wij een IT-bedrijf dat maatwerk webshops maakt. Inmiddels doen we dit al tien jaar. Gedurende deze periode hebben we de kans gekregen om mee te kijken bij een groot aantal bedrijven. Dit heeft ons de kennis en expertise gegeven in verschillende aspecten van ondernemerschap. Denk hierbij aan winstgevendheid, schaalbaarheid, (online) marketing en natuurlijk IT-gerelateerde vraagstukken.

De invulling van het coachingstraject wordt bepaald tijdens een Discovery sessie. Tijdens deze sessie bespreken we jouw bedrijf en zoeken we uit wat je echt wilt bereiken met je online idee/webshop. Na deze sessie ontvang je vanuit ons een compleet uitgewerkt plan met aanknopingspunten waarop jij je bedrijf verder kunt bouwen.
Coaching begint vanaf 150 euro voor 1 uur.

Als WooCommerce specialist hebben we de meeste kennis op het gebied van WordPress en WooCommerce. Echter, gaat onze e-commerce kennis veel breder dan dat. Het maakt dus niet uit in wat voor CMS systeem jouw webshop gemaakt is.