Maatwerk webshop zorgt voor meer resultaat​

De WP Boer is gespecialiseerd in het realiseren van een maatwerk webshop. Een unieke webshop die aansluit bij jouw huisstijl zorgt ervoor dat jouw doelgroep langer op jouw webshop zit en hier een aankoop doet. Het ontwikkelproces en het bepalen van de strategie passen we altijd aan op jouw specifieke situatie. Zo behalen we altijd resultaat.

Een op maat gemaakte webshop voor jouw online business

Wanneer je jouw webshop naar een hoger niveau wilt tillen, dan is de ontwikkeling van een maatwerk webshop een goede keuze. De WP Boer is dagelijks bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van unieke en gebruiksvriendelijke webshops. Onze ervaring en kennis op het gebied van e-commerce zorgen ervoor dat we je niet alleen kunnen helpen bij de ontwikkeling van je webshop, maar ook resultaatgericht mee denken in de klantreis die de doelgroep op jouw webshop doorloopt.

Maatwerk webshop met een hoge performance

Door onze kennis en expertise die wij in de afgelopen tien jaar hebben opgedaan weten wij precies hoe we jouw business kunnen laten groeien. Met een op de bedrijfsdoelen afgestemd ontwerp en een technische goed geoptimaliseerde webshop, onderscheidt jouw online bedrijf zich van de concurrentie.

Iedere webshop is anders. Daarom nemen wij graag de tijd voor je om jou en je business te leren kennen. Om te begrijpen in welke fase jouw bedrijf zich bevindt, beginnen we altijd eerst met een kennismakingsgesprek. Mochten er al technische zaken zijn waar je tegenaan loopt, kunnen we dat al direct bespreken en zoeken naar een oplossing.

Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk webshops. Dit betekent vooral dat wij er alles aan zullen doen om van jouw bedrijf een succes te maken.

Invited You

Invited You is een bedrijf dat een professionele WordPress website voor jouw bruiloft, particuliere of zakelijke event maakt. Via een persoonlijk online portaal kunnen er updates over het event verstuurd worden. Invited You kwam bij De WP Boer met het vraagstuk of verschillende processen op de website geautomatiseerd konden worden. Zo kan de productie opgeschaald worden.

Gekoppeld met alle gewenste systemen

Een goede maatwerk webshop beschikt over de juiste koppelingen van systemen. Door efficiënt om te gaan met de beschikbare data, zullen we slimme software koppelingen realiseren die verschillende platformen met elkaar samenvoegen. De WP Boer is naast het realiseren van maatwerk webshops, gespecialiseerd in de ontwikkeling van API-koppelingen. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen bij ons terecht kunt voor je webshop en ecommerce vragen, maar dat we je ook kunnen ontzorgen op het gebied van de juiste koppelingen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een koppeling tussen de webshop en het boekhoudsysteem Exact.

Eventuele andere koppelingen kunnen gemaakt worden met diverse boekhoudsystemen, CRM’s, voorraadsystemen en ERP-pakketten. Het aanbrengen van de juiste koppelingen zorgt ervoor dat je effectiever en efficiënter kan werken.

Zijn jullie klaar voor echte resultaten?

Plan een kennismaking om jullie unieke situatie met ons te bespreken. Met onze 10+ jaar ervaring ondersteunen wij jullie op technisch en strategisch gebied.

Veelgestelde vragen over een maatwerk webshop

Tijdens het ontwikkelproces van een maatwerk webshop kunnen er veel vragen opspelen. Om het oriëntatieproces zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we de veelgestelde vragen voor je uitgeschreven.

Een maatwerk webshop is een webshop die speciaal voor jouw bedrijf ontworpen is. Hierbij gebruiken we een custom CMS aanvullend met functionaliteiten die alleen voor jouw bedrijf ontwikkeld zijn.

Als WooCommerce specialist werken wij bij de ontwikkeling van maatwerk webshops alleen met WordPress en WooCommerce. WordPress is een veel gebruikt CMS en biedt hierdoor vele voordelen. Naast de standaard functionaliteiten van WordPress, kunnen we je webshop voorzien van maatwerk oplossingen.

Onze websites en webshops worden standaard voorzien van een cookiemelding, contactformulier, Google Analytics koppeling, payment provider integratie en links naar Algemene Voorwaarden en Privacy statement. Overige maatwerk koppelingen kunnen in het eerste intakegesprek besproken worden.

Een maatwerk webshop die volledig van de grond af aan gebouwd en ingericht wordt, kost ongeveer tussen de 15 – 20K.

Nadat de webshop volledig is ontwikkeld, is het mogelijk om de webshop ook door ons te laten beheren. Wij bieden verschillende SLA’s om het onderhoud en doorontwikkeling zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De maatwerk webshops worden standaard voorzien van een complete mobiele responsiveheid check. Zo zal de webshop werken op alle devices en beeldschermen. Dit, zodat jouw bezoeker waar dan ook de beste ervaring krijgt.