Over De WP Boer

De WP Boer heeft kennis in huis om jullie te helpen bij je uitdaging. Wij horen graag waar wij jullie bij kunnen helpen en wat wij voor jullie op kunnen pakken.

Technische experts die jullie helpen groeien

Sinds 2014 richten wij ons op het (door)ontwikkelen en adviseren van WooCommerce webshops. Hierdoor hebben wij kennis en kunde opgedaan waar we jullie vandaag de dag mee helpen. De WP Boer bewaakt niet alleen de kwaliteit van de webshop, maar ook het ontwikkelproces. Zo zorgen we samen voor een resultaatgerichte webshop. Precies wat jullie nodig hebben!

Ook na de behaalde doelen laten we jullie niet zomaar in de steek. Door praktisch e-commerce advies kun je doorpakken in je doelen en snap je welke vervolgstappen je moet ondernemen.

Bij ons zijn jullie tot niets verplicht. Wij zullen je niet overhalen om bepaalde keuzes te maken. Door jullie mee te nemen in ons proces en werkwijze raak je overtuigt van onze expertise. Het vertrouwen dat jullie ons durven te geven, gebruiken wij om kansen te zoeken en te benutten. Uiteraard houden we je op de hoogte, zodat je weet wanneer jullie welk doel kunnen afstrepen.

Bij De WP Boer zijn we ambitieus. Niets is voor ons te gek en onze klanten gaan daar graag in mee. We zullen nooit onrealistische verwachtingen scheppen: transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Tijdens onze samenwerking praten wij over toekomstige maar concrete resultaten. Niet alleen over intenties. Jouw toekomstplan is wat ons drijft. Wij helpen je met het realiseren van je doelen voor je maatwerk WooCommerce webshop. Kom maar op!

Onze werkwijze is als volgt

Kennismaking

Bij De WP Boer maken we graag kennis met onze toekomstige klant. Het is belangrijk voor ons om te weten waar jouw ambities liggen en hoe je deze graag wil bewerkstelligen.

Discovery sessie

Door middel van een discovery sessie komen we erachter hoe we jouw doelen kunnen behalen. Onze strategische kennis en ruime ervaring zorgen ervoor dat we jou het juiste pad op kunnen brengen. Hierdoor liggen resultaten al snel om de hoek.

Offerte

Je ontvangt een offerte van ons waar staat beschreven wat de plannen zijn die we hebben besproken. Wanneer je deze ondertekent, kan het echte werk beginnen!

Functioneel ontwerp

Door je mee te nemen in het proces, zal je blij zijn met het eindresultaat. Het functioneel ontwerp dat wij aandragen laat zien wat de planning is en hoe we het aan zullen pakken. Zo is het direct inzichtelijk voor je en kost het niet meer tijd dan nodig.

Maatwerk webshop

Tijd om de plannen ook echt uit te voeren. Dit is het moment dat jij achter de schermen kunt volgen hoe we je webshop aan het bouwen zijn. Daarnaast stellen we alles zo conversiegericht in. Geheel op maat en geheel naar jouw smaak.

Doorontwikkeling

Als alles staat en we zijn live, kunnen we aan de slag met de doorontwikkeling. Bij De WP Boer houden we ons altijd bezig met de laatste trends en nieuws in de branche waarin we werken. Hierdoor maak jij gebruik van de modernste trucs en zal jij altijd een stapje voorlopen op je concurrenten.

Onze samenwerkingen

“Ik heb voor onze Carwash op locatie website met meerdere partijen gewerkt. Ik heb zelf aardig wat kennis. Als je een partij zoekt die oprecht met je meedenkt, proactief jouw website aanstuurt, samen met je de doelen wilt behalen, kennis van zaken heeft, en vooral zeer betrouwbaar en transparant, moet je bij hun zijn. Ik ben ruim een jaar klant. Niets te klagen. Onze website scoort enorm meer op conversie en is de supersnel.”
Directeur, Wash and Care
“Mijn verwachtingen zijn overtroffen. Voordat we met elkaar in zee gingen, had ik een bepaald idee van wat ik wilde. Door De WP Boer is de website beter geworden dan ik kon hopen. Zo dachten ze erg strategisch mee en waren ze eerlijk en oprecht over ideeën die ik had en of deze aansloten binnen het concept. Ook als ik een bepaalde uitstraling wilde waar nog niet aan was voldaan, werd dat geregeld. Mijn feedback werd altijd serieus genomen.”
Eigenaar, Invited You

Start een project

Ieder vraagstuk is anders en vergt kennis die wij jou kunnen bieden. Neem contact met ons op om te kijken op welk gebied we jou kunnen ondersteunen.