Wie wij zijn

Innovatieve oplossingen voor geweldige en unieke websites & webshops.
a
ONZE VISIE

Jouw succes is ons succes. Dat is de visie van De WP Boer. Deze visie streven wij na door met al onze klanten te werken aan een langdurige & duurzame relatie.

a
ONZE MISSIE

De missie van De WP Boer is het ondersteunen van het MKB. In het bijzonder de startende ondernemer. Dit realiseren wij door het toepassen van eerlijke tarieven, transparantie en vooral het delen van onze eigen kennis met jou.

a
HOE WIJ WERKEN

Vanaf het eerste contact tot en met de nazorg, is het onze prioriteit om de hoogst haalbare service te leveren. Dit realiseren wij door jou vanaf het begin af aan al door het gehele proces te begeleiden en na oplevering altijd voor jou klaar te staan!

Een club die denkt in oplossingen

Als webbouwer staan wij vaak aan de wieg van iemands visie. Dit respecteren wij en daarom zullen wij er altijd voor zorgen dat wij jou daarin verder kunnen brengen!

Een club die proactief is

Zien wij kansen voor je liggen? Dan melden wij dit pro-actief bij je! Gaat er iets mis? Je kan er op rekenen dat wij er al mee bezig zijn voordat je het bij ons meld!

Een club die meedenkt

Naast het bouwen van converterende websites & webshops fungeren wij ook als denk tank. Heb je vragen? Wij staan altijd voor je klaar!

Webshop kennis0

Website kennis0

SEO Kennis0

Marketing kennis0

Een greep uit ons portfolio

23

Klanten

Wij zijn trots om te zeggen dat wij al 23 langdurige en duurzame relaties hebben opgebouwd!

26

Projecten

In totaal hebben wij voor onze relaties 26 websites, webshops en platformen mogen ontwikkelen!

12

Jaar ervaring

Bij De WP Boer ondersteunen wij jou met onze 12 jaar aan ervaring. En elke dag komt daar meer kennis bij!

300000

Omzet

De webshops en platformen die wij ontwikkeld hebben haalden vorig jaar > €300.000 omzet!

Kom langs bij ons op kantoor

De koffie staat klaar en de gezelligheid ook!

Steunpilaar MKB

Ons bedrijf is ontstaan met de visie om startende ondernemers te ondersteunen bij het opbouwen van hun bedrijf. Als startup heb je al genoeg randzaken, wij ontzorgen je geheel op het online gebied!

Full Service

Voor diensten als SEO, SEA, Copywriting en vormgeving werken wij samen met een grootte pool van vaste freelancers! Hierdoor heb jij maar contact met één partij en regelen wij de rest.

Korte lijnen

Bij ons sta je in direct contact met je eigen ontwikkelaar en eigenlijk met iedereen. De WP Boer is zo ingericht dat iedere werknemer jou kan ondersteunen. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit van support garanderen.

Proactief meedenken

Als startup zijnde ervaren wij zelf ook dat je met genoeg bezig bent. Wij houden daarom de online trends voor jou in de gaten en zullen je altijd proactief adviseren over de te benutten mogelijkheden!