WooCommerce specialist voor al jouw technische uitdagingen

Al meer dan 10 jaar is De WP Boer de WooCommerce specialist. Het e-commerce landschap is het afgelopen decennia enorm veranderd en het is belangrijk dat jouw webshop hierin meegaat. Als WooCommerce expert staan we klaar om elke uitdaging op te pakken.

De WooCommerce specialist voor ondernemers met ambitie

Wanneer je resultaat wilt behalen met je online business, dan is het hebben van een goede webshop een must. Als WooCommerce specialist helpen we je bij het neerzetten van een stabiele basis om je online onderneming op te bouwen.

Wist je dat WooCommerce op meer dan 60% van de webshops gebruikt wordt? WooCommerce is onderdeel van WordPress, één van de meest gebruiksvriendelijke CMS systemen, die vele mogelijkheden bieden.

Aanvullend op de standaard WooCommerce functionaliteiten kunnen wij je als bedrijf helpen bij de ontwikkeling van maatwerk oplossingen en het aanbrengen van slimme koppelingen.

Onze expertise

Wij kunnen je helpen bij de meest gespecialiseerde technische zaken. Door onze jarenlange ervaring weten we waar we over praten en vinden we altijd een passende oplossing voor jouw uitdaging.

Maatwerk
webshop

Door ons analytisch en strategisch vermogen bouwen wij een gehele webshop op maat. Het eindresultaat is impactvolle website vol mogelijkheden om door te groeien.

WooCommerce
specialist

Wanneer de webshop de levensader van je bedrijf is, dan is het belangrijk om hier specialistisch mee om te gaan. Als WooCommerce specialist ondersteunen we je op alle vlakken.

Ecommerce
coach

Van het meedenken in omzetgroei tot het inzichtelijk maken van groei kansen: wij bieden onze klanten kennis en inspiratie via coaching sessies.

Een WooCommerce webshop laten maken voor jouw e-commerce

Wil je een WooCommerce webshop laten maken? Wij zijn de WooCommerce specialist die je zoekt. Onze mooie designs in combinatie met sterke performance zorgen we ervoor dat onze WooCommerce webshops jouw bedrijf online laten groeien.

WooCommerce is inmiddels een ver doorontwikkeld platform, waarin ontzettend veel mogelijk is. Zo zijn wij als WooCommerce experts in te zetten voor: replatforming, B2B en B2C webshops, E-commerce advies en slimme koppelingen.

Invited You

Invited You is een bedrijf dat een professionele WordPress website voor jouw bruiloft, particuliere of zakelijke event maakt. Via een persoonlijk online portaal kunnen er updates over het event verstuurd worden. Invited You kwam bij De WP Boer met het vraagstuk of verschillende processen op de website geautomatiseerd konden worden. Zo kan de productie opgeschaald worden.

Ervaren WooCommerce specialisten

Bij De WP Boer zijn we een team van ervaren WooCommerce specialisten. Ons team kent de ins- en outs van WooCommerce en kan je helpen bij verschillende vraagstukken. Naast de technische kant van WooCommerce kunnen we je ook helpen bij het juist inrichten van je webshop.

Als WordPress experts kunnen wij direct onze ervaring en kennis inzetten om webshops te voorzien van de juiste UI/UX, design en maatwerk oplossingen. Naast de ontwikkeling van een nieuwe webshop, kunnen we ook bijspringen in het verder doorontwikkelen van een bestaande webshop.

Al meer dan 10 jaar werken wij uitsluitend met WooCommerce vanwege de functionaliteiten en de mogelijkheden om het systeem aan te passen naar jouw wensen. Door het makkelijk te gebruiken CMS en het gebruikersgemak is een WooCommerce webshop gemakkelijk te beheren en bij te houden. Hierdoor ben je bij het onderhouden van je webshop niet afhankelijk van de development partij.

Zijn jullie klaar voor echte resultaten?

Plan een kennismaking om jullie unieke situatie met ons te bespreken. Met onze 10+ jaar ervaring ondersteunen wij jullie op technisch en strategisch gebied.

Veelgestelde vragen over een WooCommerce specialist

Wanneer je van jouw online business een succes wilt maken, is het ontzettend belangrijk om een stabiel fundament te hebben. Een WooCommerce specialist als De WP Boer kan je hierbij helpen. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Onze uitgebreide kennis van WooCommerce in combinatie met meer dan 10 jaar ervaring, maakt dat wij onszelf WooCommerce specialist durven te noemen. We doen wat we zeggen en bedenken oplossingen die bij jouw specifieke situatie passen. Hierbij kan je denken aan de ontwikkeling van maatwerk webshops, toepassingen als het koppelen van systemen en het ondersteunen van de doorontwikkeling van jouw online shop.

Als WooCommerce specialist werken wij bij de ontwikkeling van maatwerk webshops alleen met WordPress en WooCommerce. WordPress is een veel gebruikt CMS en biedt hierdoor vele voordelen. Naast de standaard functionaliteiten van WordPress, kunnen we je webshop voorzien van maatwerk oplossingen.

Onze websites en webshops worden standaard voorzien van een cookiemelding, contactformulier, Google Analytics koppeling, payment provider integratie en links naar Algemene Voorwaarden en Privacystatement. Overige maatwerk koppelingen kunnen in het eerste intakegesprek besproken worden.

Bij De WP Boer werken we met een prijspunten systeem. Dit betekent dat je een aantal punten af kan nemen voor al je WooCommerce vraagstukken en ontwikkelingsdiensten. In totaal neem je bijvoorbeeld 10 punten af (50 uur). De investering voor deze punten is maandelijks vanaf 335 euro.

Nadat de webshop volledig is ontwikkeld, is het mogelijk om de webshop ook door ons te laten beheren. Wij bieden verschillende SLA’s om het onderhoud en doorontwikkeling zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit geldt zowel voor webshops die door ons zijn gemaakt, als webshops die door een andere partij zijn gemaakt.

De maatwerk webshops worden standaard voorzien van een complete mobiele responsiveheid check. Zo zal de webshop werken op alle devices en beeldschermen. Dit, zodat jouw bezoeker waar dan ook de beste ervaring krijgt.